Bodyparts 1

Twee wandpanelen met biologisch vormgegeven objecten. Materiaal: Lontwol, panty’s, zwart fluweel en harig leer. Geëxposeerd op de Open dag in Middenbeemster 2021.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wandpanelen

Textiel in de ruimte 1

Installatie met drie gestoffeerde ruimtelijke panelen. Expositie Open dag én open atelier Middenweg 69 Middenbeemster 2021. Materiaal: Italiaanse zijde, forex en vulmateriaal.

Het woekerend theater

Drie gestoffeerde wandpanelen met transparante bollen, hier geplaatst als een kamerscherm in de consistorie van de Keyserkek tijdens Open Monumentendag 2023.

Uitgelicht bericht

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wandpanelen

Bodyparts 2

Installaties met biologisch vormgegeven objecten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Installaties

Textiel in de ruimte 2

Expositie Installatie met enorme lappen panty stof geëxposeerd tijdens de kunstroute Middenbeemster 2017 in de Hendrick de Keyser kerk.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Exposities

Project fotografie

Dit project over fotografie is in opdracht uitgevoerd en begon met de volgende oproep: Voor een kunstproject dat te zien zal zijn tijdens de Beemster Kunstroute 2014 is deelneemster Marieke Greeve op zoek naar foto’s. Het gaat om foto’s die een grote persoonlijke waarde vertegenwoordigen. Denk daarbij aan een soldaat die alle gruwelen van de… Lees verder Project fotografie

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Exposities